1. BRAVURA
  2. Tjenester for arbeidsgivere

Tjenester for arbeidsgivere

Bravura kan hjelpe bedriften deres med rekruttering eller bemanning slik at dere kan fokusere på virksomheten og få riktig person på rett sted.

Tjenester for arbeidsgivere

Bemanning og rekruttering av Next Gen Professionals

Planlegger dere utvidelse? Trenger dere ny kompetanse? Eller trenger dere å dekke midlertidige behov i ferier eller travle perioder? La oss gjøre hverdagen enklere gjennom bemanning og rekruttering.

Vi hjelper dere å vokse

Bravura er en bemanningsbedrift og rekrutteringsbedrift med fokus på Next Gen Professionals, talenter i oppstartsfasen av karrieren med 0–8 års erfaring. Vi leier ut personale og rekrutterer innen IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Bravura kan hjelpe bedriften deres med rekruttering eller bemanning slik at dere kan fokusere på virksomheten og få riktig person på rett sted. Vi har et stort nettverk av kandidater og konsulenter med gode attester fra tidligere oppdrag. Dette gjør at vi kan finne riktige kandidater raskt og kostnadseffektivt. Vi har mye tilgjengelig arbeidskraft i Oslo, men kan selvsagt hjelpe til i hele Norge.

Enkelt å være kunde

Vår filosofi er at det skal være enkelt å være kunde hos oss. Hos oss får du stort engasjement, og vi lover å legge oss i selen for å finne riktig kompetanse til dere. Slik kan dere fokusere på kjernevirksomheten.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Skriv inn opplysningene dine i skjemaet, så tar vi kontakt!

Bli kontaktet

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Vi ønsker å vite mer om dine rekrutteringsbehov og hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for deg.

Ved å klikke i avkrysningsboksen godtar du at Bravura lagrer og behandler dine personopplysninger for å oppfylle ditt ønske om å bli kontaktet. For mer informasjon, se våre retningslinjer for personopplysninger *

Vår ekspertise

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar. Vi oss kan ni som företag hyra konsulter eller rekrytera inom nedanstående områden.

IT/Tech

Systemutviklere, ingeniører, testere, IT-prosjektledere, IT-support, feltteknikere med mer.

Business Administration

Regnskapsøkonomer, økonomiassistenter, innkjøpere, logistikere, administratorer, HR-spesialister med mer.

Sales & Customer Support

Kundetjenestemedarbeidere, account managers, innselgere, ordremottakere med mer.

Dine fordeler ved å benytte Bravura

Her er noen fordeler ved å benytte Bravura for bemanning og rekruttering

Reduser risiko

Unngå dyre feilrekrutteringer ved å benytte oss som er eksperter

Øk fleksibiliteten

Skap fleksibilitet i virksomheten ved å benytte hjelp til bemanning og rekruttering

Finn riktige kandidater

Gjennom kunnskap om kandidatmarkedet og datadrevet annonsering når vi målgruppen deres

Spar tid

Dere kan fokusere på kjernevirksomheten deres mens vi finner riktig kompetanse

Få resultater

Få pålitelige resultater og sikre dere riktig personale. Vi hjelper dere å lykkes.

Løsninger til deres behov

Med våre løsninger får dere riktig kompetanse på plass når dere trenger det. Vi har en god merittliste med vellykkede rekrutteringer og bemanner med konsulenter på ulike kompetansenivåer. Vi har dessuten stor kunnskap om kandidatmarkedet og employer branding som vi gjerne deler med dere.

Risikofri rekruttering

Feilrekruttering koster både tid og penger, og dersom det blir helt feil må gjerne hele prosessen startes på nytt. Med vår løsning kan virksomheten deres vokse både trygt og fleksibelt. Løsningen kalles risikofri rekruttering og innebærer at dere begynner med å leie inn en konsulent og tar rekrutteringsbeslutninger siden. Vi tar hele risikoen og står som arbeidsgiver i denne perioden, og så ansetter dere personen dersom det føles riktig for dere.

Midlertidig personale når det trengs

Har bedriften deres en travel periode framfor seg, eller skal noen på ferie eller foreldrepermisjon? Skal dere kanskje utvide og trenger ny kompetanse? Med riktig bemanning skaper dere fleksibilitet ved å leie inn midlertidig personale og kompetanse i perioder der dere har ekstra behov. Vi tar arbeidsgiveransvaret, sikrer riktig oppfølging og passer på at fellesavtaler følges, samt at både dere og konsulentene er fornøyde.

Rekrutter personale

Trenger dere å ansette nye medarbeidere? Vi hjelper bedrifter med å rekruttere Next Gen Professionals – det vil si talenter i oppstartsfasen av karrieren. Rekruttering er en tidkrevende syssel som fordrer innsikt om målgrupper og effektive arbeidsmetoder for å lykkes. Feilrekruttering kan bli både dyrt og tidkrevende. Derfor hjelper vi deg, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Mer om oss...

Fordomsfritt utvalg gjennom kompetansebasert rekruttering

Kompetansebasert rekruttering hjelper dere å unngå dyr feilrekruttering og du slipper å bruke magefølelsen ved utvelgelse, siden utvalget baseres på saklig grunnlag. Alle søknader bedømmes ut fra samme egenskaper og krav.

Fordomsfritt utvalg gjennom kompetansebasert rekruttering

Styrker bedrifter og mennesker

Vi er her for å styrke bedrifter gjennom mennesker og mennesker gjennom jobb. Det er dette formålet som driver oss og gjør at vi jobber mot å en dag bli best i verden på det vi gjør. I vårt daglige arbeid innebærer det å jobbe for stadig forbedring av kompetansetilpasning. Slik kan vi utgjøre en størst mulig forskjell.

Masse erfaring i Bravura Group

Til tross for at vi er ganske nyetablerte i Norge har vår bedrift lang erfaring med rekruttering, konsulentutleie, employer branding og HR-spørsmål. I Bravura Group finner du også Bravura Sverige, Bravura Suomi og Brillante IT. Med denne sammensetningen av selskaper leverer Bravura Group ulike HR-løsninger i Norden.