1. BRAVURA
  2. Din karriere via Bravura

Din karriere via Bravura

Finn drømmejobben

Vil du inn på arbeidsmarkedet, er du i ferd med å bytte bransje eller er du klar for neste steg på karrierestigen? Vi matcher kandidater med framtidige arbeidsgivere og leter hele tiden etter nye talenter. Søk og finn drømmejobben hos oss! Du kan jobbe som konsulent hos Bravura eller bli rekruttert til noen av våre samarbeidspartnere.

Registrer en profil hos oss

Ved å registrere en profil hos Bravura blir du søkbar for våre rekrutterere, som gir dem muligheten til å matche deg med en passende jobb. Du vil få tips om nye jobber og kan holde deg oppdatert på de nyeste jobbene innenfor ditt område.

Slik fungerer det – vår rekrutteringsprosess

Utvalg og selektering

Ved å ha kompetansebasert rekruttering som en rød tråd gjennom hele rekrutteringsprosessen sikrer vi at du får rett person på rett sted. Dette innebærer en strukturert analyse av personlige egenskaper, ferdigheter, arbeidslivserfaring og utdanning for å tilpasses dine behov på best mulig måte.

Intervjuer

Etter telefonavstemming er det tid for intervju, der du vil møte én av våre rekrutterere. Neste steg er et møte med bedriften som har etterspurt tjenestene. Intervjuene tar omtrent én time.

Tilbakemelding

Gjennom hele rekrutteringsprosessen vil du få tilbakemelding fra kontaktpersonen din på Bravura som du alltid kan henvende deg til dersom du har spørsmål. Vi holder kontakten med deg også etter ansettelse for å forsikre oss om at ansettelsen svarer til forventningene dine.

Har du spørsmål?

Er du jobbsøker og har spørsmål om ledige jobber eller status i en bestemt rekrutteringsprosess? Eller er du arbeidsgiver og nysgjerrig på våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe til med bemanning og rekruttering? Gi oss gjerne beskjed, så sørger vi for at du kommer i kontakt med riktig person.