1. BRAVURA
  2. Om oss

Om oss

Engasjert de mest engasjerte siden 2008

Vi jobber med bemanning og rekruttering, men mest av alt jobber vi med mennesker. Vår oppgave er å matche de som søker interessante jobber og utfordringer med bedrifter hvor deres talent og erfaring kommer til sin rett og kan utvikles. For å møte våre oppdragsgiveres ønsker, engasjerer vi de mest engasjerte, og vi veileder dem til å bli den beste versjonen av seg selv.

Vi skiller oss ut ved å sette våre ansatte og kandidater først. Dette har vist seg siden 2008 å være den beste løsningen for både oppdragsgivere, jobbsøkere og oss som selskap.

5 raske om Bravura

Har eksistert siden 2008

Grunnlagt i 2008 av to studenter ved KTH i Stockholm. De begynte med å leie ut sine medstudenter til IT-oppdrag. Deretter har Bravura vokst organisk til å bli en av de fremste i bransjen.

Formidler jobber på flere steder

Bravura har tilstedeværelse på flere steder og formidler jobber over hele Sverige, samt i Norge og Finland.

Rekruttering & bemanning

Ansetter og leier ut personell innen fire områder: talenter med 0-5 års erfaring, spesialister med 5+ års erfaring, ledere og IT-eksperter.

Vil bli best i verden

Grunnideen fra dag én har vært å styrke bedrifter gjennom mennesker og mennesker gjennom jobb. Vi har ambisjoner om en dag å være best i verden på det vi gjør.

Employees first - clients second

Vår filosofi er å først og fremst fokusere på våre medarbeidere, slik at de kan fokusere på kundene.

Hva vil tilbyr

Ønsker du å nå de mest engasjerte individene som ser frem til å gi virksomheten din et løft? Vi er ganske sikre på at de du ser etter er hos oss.

Vi rekrutterer og leier ut personell innen fire områder:

  • Talenter med 0-5 års erfaring
  • Spesialister med 5+ års erfaring
  • Ledere og nøkkelkompetanse
  • IT-kompetanse
Tilbudet vårt

Er du kunde? Velkommen! Søker du jobb? Hjertelig velkommen!

Vår idé er å først og fremst fokusere på deg som er ansatt hos oss, og deretter på deg som er vår oppdragsgiver. Det kan høres merkelig ut, men vår lange erfaring viser at ved å være best på å ta vare på de vi rekrutterer, fører det til en vinn-vinn-vinn-situasjon: for deg som er vår kunde, for alle dyktige mennesker vi formidler, og til slutt også for oss selv.

Vi jobber blant annet med helseplaner, inspirasjonsforedrag og coaching-samtaler for alle ansatte. Vi har gjort dette i femten vellykkede år nå, og gjennom dette har vi skapt og utviklet et unikt tilbud som vi håper du vil vite mer om.

Skap karriere med Bravura

Gjennom Bravura kan du jobbe som konsulent eller bli rekruttert til en av våre oppdragsgivere. Vi ser også etter dyktige kollegaer som ønsker å utvikle seg internt hos oss.

Mer om oss

Godkjent som Revidert Arbeidsgiver

Bravura Norge AS er godkjent som revidert arbeidsgiver i Norge. Det betyr at virksomheten har gjennomført ekstern kontroll av sentrale rutiner og arbeidsgiverpraksis. Ved gjennomført selvevaluering forutsettes at de utvalgte kontrollpunkter er gjort kjent i hele virksomheten.

Fordomsfri rekruttering

Vi ønsker å gjenspeile samfunnet vi opererer i og arbeider aktivt for å bedrive en fordomsfri rekrutteringsprosess ut fra et mangfoldsperspektiv. Vi jobber med en kompetansebasert utvelgelsesmetodikk, noe som innebærer å arbeide ut fra en strukturert utvelgelsesprosess der kandidater bedømmes basert på samme egenskaper og krav. Alle som arbeider på Bravura lærer seg å håndtere innvendinger ved eventuelle diskrimineringsspørsmål. Vårt hovedfokus ligger på å sikre at vi som bedrift jobber for å motvirke diskriminering.

Fordomsfri rekruttering

Bærekraftighet

Vi ønsker å ta ansvar for samfunnet og den påvirkningen vi har, samt at vi skal kunne stå for det fotavtrykket vi etterlater. Dette innebærer et ansvar for å drive virksomhet på en måte som maksimerer positive avtrykk og minimerer negativ innvirkning på omgivelsene. Vårt arbeid med bærekraftighet utgår fra de tre fokusområdene der vi anser at vi har størst påvirkning.

Community

Vi tar ansvar for den rollen vi har i vårt felles samfunn, og hvilken type leverandør og arbeidsgiver vi velger å være. Årlig jobber vi mot ulike bærekraftighetsmål, samt UN Global Compacts ti prinsipper for ansvarsfull virksomhet.

Growth

Vårt ansvar som bedrift inkluderer også måten vi benytter våre økonomiske ressurser på sikt. Vårt oppdrag innebærer å stille krav til omgivelsene. Dette gjør vi ved å nøye velge ut hvilke leverandører vi samarbeider med, ut fra code of conduct.

Footprint

Vi lover å ta ansvar for vårt klimafotavtrykk, der selv små justeringer kan utgjøre en stor forskjell for miljøet. For å gjøre dette begrunner vi alle kjøp ut fra et holdbarhetsperspektiv og prioriterer klimavennlige reisemåter i valg av transport.

Våra kontor

Vi har kontor i Oslo, men er også lokalisert flere steder samt i Sverige og Finland.